Over het festival

Het OnderwijsFestival is hét jaarlijks terugkerende onderwijsevenement binnen de Universiteit Utrecht. Op dit evenement treffen docenten, studenten en medewerkers elkaar om ideeën uit te wisselen en inspiratie op te doen over onderwijs aan de UU. Onderwijs maken doe je immers samen.

Ieder jaar zijn er een aantal vaste onderdelen in het programma. Er wordt altijd ruim aandacht besteed aan docenten en andere medewerkers die onderzoek doen naar hun eigen onderwijs (Scholarship of Teaching and Learning, SoTL), en hun (research-informed) plannen, voortgang en resultaten daarover willen delen. Daarnaast worden tijdens dit evenement de winnaars van de jaarlijkse docentenprijzen en de UU Teamprijs bekendgemaakt.

Het OnderwijsFestival wordt georganiseerd door het Centre for Academic Teaching and Learning (CAT). Het CAT verzorgt samen met haar partners en een elk jaar wisselende programmacommissie de invulling van de dag.

Dit jaar bestaat de commissie uit Daniela Salvatori (voorzitter), Renske Bouwer, Tom Frijns, Mariëlle Jambroes, Nienke Luijckx, Tom van Munster, Sebastiaan Steenman en Inge Thé. Namens het CAT maakten Esther Verheijen en Nanette Verhulst onderdeel uit van de commissie.


Voor vragen, opmerkingen of meer informatie kun je mailen naar cat@uu.nl

Save the date
Save the date